El teu vot

català | castellano

Qui som

El teu Vot és una Aplicació d’Orientació del Vot (Voting Advice Application) d’àmbit català, creat, en un inici, en el marc de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015 i amb la segona edició d’enguany per les eleccions del 21 de desembre de 2017.

Les Aplicacions d’Orientació del Vot (AOV) són eines electròniques que permeten ubicar a l’elector dins d’un sistema de partits determinat. Aquest tipus d’aplicació no busca determinar el vot de l’elector sinó oferir un posicionament concret segons les seves respostes de manera precisa i d’acord amb les propostes i accions de les diferents candidatures.

El teu Vot, amb forma de pàgina web, es basa en un qüestionari que ubica l’usuari o usuària ideològicament en blocs temàtics concrets respecte a les candidatures que concorren a les eleccions del 21 de desembre de 2017 al Parlament de Catalunya. Un cop el completi, l’usuari obtindrà una sèrie de resultats que li permetran veure de manera gràfica i intuïtiva quina és la candidatura que més s’apropa a les seves preferències. El teu Vot és una iniciativa que es construeix des del rigor metodològic i la total independència respecte partits i institucions públiques, dos trets distintius essencials per tal de garantir uns resultats fidedignes als nostres usuaris.

El teu Vot és un projecte que neix de la col·laboració entre El teu Parlament, ideograma i apps4citizens.

El teu Parlament

El Teu Parlament és una organització de monitoratge parlamentari (OMP) impulsada per quatre politòlegs de la Universitat Pompeu Fabra. Com a OMP, El teu Parlament és una organització independent i sense ànim de lucre que té per objectiu la millora de la transparència de la institució que monitoritza; el Parlament de Catalunya. Mitjançant la creació d’eines electròniques, El teu Parlament vol promoure la cultura de la transparència per tal d’aconseguir un debat públic més profund i de major qualitat, que ajudi a millorar la cultura política ciutadana a la recerca d’un sistema democràtic de més qualitat.

el teu parlament

Apps4Citizens

apps4citizens és una plataforma que té com a objectiu principal promoure, per una banda, l’ús d’aplicacions mòbils com un instrument útil per a millorar la qualitat democràtica dels processos de presa de decisions a través del compromís social i polític, i de l’apoderament dels propis ciutadans; i, per l’altra, acompanyar les organitzacions en la implementació de models de desenvolupament tecnològic diferents, sustentats en la intel•ligència i el talent compartits (crowd) i basats en la innovació i el compromís social dels agents que intervenen.

apps4citizens

ideograma

ideograma és una empresa de consultoria i assessorament en comunicació pública amb una trajectòria de més de 30 anys. Un dels eixos de la seva activitat professional es desenvolupa a partir de projectes relacionats amb la innovació social i política a través de les tecnologies digitals. És per això que fomenta, lidera i col•labora amb iniciatives que tinguin com a objectiu el desplegament d’eines per a la millora dels processos polítics o la transformació de les organitzacions.

ideograma